Wie ben ik?

Mijn naam is Colette van Bokhoven-Rombouts.

Foto_Colette_1

Sinds 2005 ben ik als arts werkzaam binnen de seksuele gezondheidszorg, aanvankelijk bij het Mildred-Rutgershuis in Arnhem. Ik heb daar een grote diversiteit aan vragen voorbij zien komen zoals: SOA, anticonceptie advies/plaatsing, ongeplande zwangerschap, seksualiteitsproblemen, maagdenvlies vragen etc.

De afgelopen jaren heb ik mij steeds verder gespecialiseerd in de seksuele gezondheidszorg en heb ik eerst de aantekening seksuologie van de NVVS behaald. Vervolgens heb ik in september 2014 de 2-jarige theoretische opleiding tot seksuoloog afgerond aan de RINO te Amsterdam. In 2018 ben ik ook geregistreerd als seksuoloog NVVS.

Naast mijn eigen praktijk bij Sarvata werk ik ook bij de GGD-Gelderland Zuid, binnen het team seksuele gezondheid.  De combinatie van directe patiënten zorg als ook de blik op de publieke gezondheid spreekt mij erg aan.  Mijn aandachtsgebieden liggen vooral bij seksuele opvoeding en de diversiteit van de seksualiteitsbeleving. Ik heb hiervoor diverse aanvullende scholingen gevolgd en maak ook deel uit van de BDSM-vriendelijke zorgverlenerslijst.

Sinds september 2015 maak ik deel uit van de Praktijk voor Seksuologische Therapie in Nijmegen. PVST is een samenwerkingsverband van seksuologen, artsen, psychologen en bekkenbodemfysiotherapeuten.

In juni 2018 heb ik de opleiding als behandelaar middels het ‘Vat van Zelfwaardering’® afgerond. Het ‘Vat van Zelfwaardering’® is een psychologisch behandelmodel met als doel jou te helpen om meer beheersing over je emoties, gedachten en gedrag te ervaren. Meer informatie hierover kun je vinden op www.vatvanzelfwaardering.nl