Tarieven, privacy en klachten

Tarieven

De kosten voor een seksuologisch en besluitvorming consult bedragen 91 euro. Het bedrag kan indien gewenst in termijnen worden betaald.

Daarnaast hanteer een speciaal jongerentarief (<21 jaar) van 65 euro.

Bij verhindering dient de afspraak meer dan 48 uur van tevoren te worden afgezegd. Zegt u uw afspraak binnen minder dan deze termijn af, dan wordt het consult in rekening gebracht.

Helaas worden seksuologische consulten in de eerste lijn niet of nauwelijks vergoed door  de zorgverzekeraars. De eisen voor vergoeding vindt u hier: NVVS vergoedingen informatie. Vraag bij uw verzekering na of u voor vergoeding in aanmerking komt.

Privacy

Ik ben me ervan bewust dat privacy erg belangrijk is als u praat over uw seksuele problemen. Ik heb een beroepsmatige geheimhoudingsplicht, wat betekent dat er zonder uw toestemming niet met derden wordt gesproken over wat u mij vertelt. Hoe Sekswijs zorgt voor de privacy van uw gegevens kunt u inzien in de  Privacy_Policy Sekswijs.

Klachten

Heeft u vragen of opmerkingen over de hulpverlening? Of bent u ontevreden? Laat het mij dan alstublieft weten. Ik ga dan graag met u in gesprek om er samen uit te  komen. Het kan zijn dat u – ondanks een gesprek –  ontevreden blijft, of dat u het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon. Dan kunt u contact opnemen met de klachtencommissie van PVST (info@pvst.nl).